vakantiepark zuid limburg 12
  • Direct boeken bij het park
  • Gelegen nabij Valkenburg en Maastricht
  • Vakantiehuizen en kampeerplaatsen

Mini informatie over het park

Vakantiepark Résidence Valkenburg is een gezellig vakantiepark gelegen in het Limburgse heuvellandschap, vlakbij de historische stad Valkenburg. Het park is omgeven door groene natuur en biedt een prachtig uitzicht over het landschap.

Op het park zijn verschillende soorten accommodaties beschikbaar, waaronder comfortabele bungalows en luxe villa’s. De accommodaties zijn modern en stijlvol ingericht en bieden alle faciliteiten die nodig zijn voor een ontspannen vakantie, zoals een volledig uitgeruste keuken en een gezellige woonkamer.

Voor de actievelingen zijn er op het park diverse sport- en speelvelden, een tennisbaan en een jeu de boules baan. Ook is er een overdekt zwembad waar gasten heerlijk kunnen ontspannen.

Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin of meedoen met het animatieprogramma, waarbij leuke activiteiten worden georganiseerd.

Voor een hapje en een drankje kunnen gasten terecht in het restaurant op het park, waar lokale gerechten worden geserveerd. Ook is er een gezellige bar waar gasten kunnen genieten van een drankje.

In de omgeving van Vakantiepark Résidence Valkenburg zijn er tal van mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Zo kunnen gasten een bezoek brengen aan de historische stad Valkenburg, waar diverse bezienswaardigheden te vinden zijn, zoals de Kasteelruïne en de Fluweelengrot. Ook kunnen gasten wandelen en fietsen door de heuvels van Zuid-Limburg of een dagje doorbrengen in het nabijgelegen Maastricht.

Al met al biedt Vakantiepark Résidence Valkenburg alles wat nodig is voor een heerlijke vakantie in het prachtige Limburgse landschap.