Landal De Waufsberg

Landal Zuid Limburg
  • In het Zuid-Limburgse heuvelland
  • Walhalla voor actievelingen en bourgondiërs
  • Luxe vakantiehuizen

Mini informatie over het park

Vakantiepark Landal De Waufsberg is een vakantiebestemming gelegen in het prachtige Limburgse heuvellandschap in Nederland. Het park is omgeven door uitgestrekte weilanden, bossen en wijngaarden, waardoor het een ideale locatie is voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Op het park zijn verschillende soorten accommodaties beschikbaar, zoals luxe bungalows en ruime appartementen. De accommodaties zijn modern en comfortabel ingericht en bieden alle faciliteiten die nodig zijn voor een ontspannen vakantie, zoals een volledig uitgeruste keuken en een gezellige woonkamer.

Voor de actievelingen zijn er op het park diverse sport- en speelvelden, een tennisbaan en een overdekt zwembad. Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin of meedoen met het animatieprogramma, waarbij leuke activiteiten worden georganiseerd.

Voor een culinaire ervaring kunnen gasten terecht in het restaurant op het park, waar lokale specialiteiten worden geserveerd. Ook is er een parkwinkel waar boodschappen kunnen worden gedaan.

In de omgeving van Landal De Waufsberg zijn er tal van mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Zo kunnen gasten wandelen en fietsen door de heuvels van Zuid-Limburg, een bezoek brengen aan het nabijgelegen drielandenpunt, of een dagje doorbrengen in het gezellige Maastricht.

Al met al biedt Vakantiepark Landal De Waufsberg alles wat nodig is voor een heerlijke vakantie in het prachtige Limburgse landschap.

Bekijk meer vakantieparken in Zuid Limburg


EuroParcs Brunssummerheide

Mini informatie over het park Vakantiepark Europarcs Brunssummerheide is gelegen in het mooie Zuid-Limburgse landschap, omgeven door bossen en heidevelden. Het park biedt een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Op het park zijn verschillende soorten accommodaties beschikbaar, waaronder ruime bungalows en stijlvolle chalets. De accommodaties zijn modern en comfortabel ingericht en bieden alle faciliteiten…
vakantiepark zuid limburg 12

Résidence Valkenburg

Mini informatie over het park Vakantiepark Résidence Valkenburg is een gezellig vakantiepark gelegen in het Limburgse heuvellandschap, vlakbij de historische stad Valkenburg. Het park is omgeven door groene natuur en biedt een prachtig uitzicht over het landschap. Op het park zijn verschillende soorten accommodaties beschikbaar, waaronder comfortabele bungalows en luxe villa’s. De accommodaties zijn modern…