• In het Zuid-Limburgse heuvelland
  • Walhalla voor actievelingen en bourgondiĆ«rs
  • Luxe vakantiehuizen

Mini informatie over het park

Vakantiepark Europarcs Brunssummerheide is gelegen in het mooie Zuid-Limburgse landschap, omgeven door bossen en heidevelden. Het park biedt een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Op het park zijn verschillende soorten accommodaties beschikbaar, waaronder ruime bungalows en stijlvolle chalets. De accommodaties zijn modern en comfortabel ingericht en bieden alle faciliteiten die nodig zijn voor een ontspannen vakantie, zoals een volledig uitgeruste keuken en een gezellige woonkamer.

Voor de actievelingen zijn er op het park diverse sport- en speelvelden, een tennisbaan en een midgetgolfbaan. Ook is er een verwarmd buitenzwembad waar gasten heerlijk kunnen ontspannen.

Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin, het kinderbad of meedoen met het animatieprogramma, waarbij leuke activiteiten worden georganiseerd.

Voor een hapje en een drankje kunnen gasten terecht in het restaurant op het park, waar lokale gerechten worden geserveerd. Ook is er een gezellige bar waar gasten kunnen genieten van een drankje.

In de omgeving van Vakantiepark Europarcs Brunssummerheide zijn er tal van mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Zo kunnen gasten wandelen en fietsen door de mooie natuur van de Brunssummerheide, een bezoek brengen aan het nabijgelegen drielandenpunt of een dagje doorbrengen in het gezellige Maastricht.

Al met al biedt Vakantiepark Europarcs Brunssummerheide alles wat nodig is voor een heerlijke vakantie in het prachtige Zuid-Limburgse landschap.