Vakantieparken in en nabij Valkenburg

3. Vakantiepark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul ligt midden in het glooiende heuvellandschap van Zuid-Limburg. Binnen enkele kilometers gelegen van Valkenburg. Hier verblijf je in bungalows op de zonzijde van een helling waardoor je altijd kunt genieten van de zon tijdens het verblijf. Bovendien zijn er vele faciliteiten zoals: tennisbaan, sportveld, bowlingcentrum en overdekt speelparadijs.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

2. Kasteeldomein De Cauberg

Vakantiepark Landal Kasteeldomein De Cauberg is gelegen op de top van de Cauberg en slechts op 5 minuten loopafstand naar het centrum van Valkenburg. Hier verblijf je in sfeervolle villa’s en/of appartementen. De omgeving is prachtig en de heuvels nodigen je uit voor een prachtige wandeling. Daarnaast heeft het park vele faciliteiten voor een onvergetelijke vakantie. Bekijk de mogelijkheden.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Vakantiepark Zuid-Limburg Kasteeldomein De Cauberg 5
1. Résidence Valkenburg @Topparken

Vakantiepark Résidence Valkenburg is gelegen middenin het Geuldal en vlakbij de gezellige plaats Valkenburg. Hier geniet je van de vele diverse facilieiten voor een ontspannen vakantie in een unieke locatie. Wat kun je allemaal verwachten? Verwarmd buitenzwembad, huisdieren zijn toegestaan, een restaurant in Ibiza style, speeltuin en veel meer!

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Residence Valkenburg
Bekijk hier de laatste vakantiepark Valkenburg aanbiedingen

Vakantiepark Valkenburg boeken?

Valkenburg is een stadje in het heuvelland van Zuid-Limburg de stad kent 16.358 inwoners. Er zijn voldoende dingen te doen in Valkenburg je kunt kasteel Den Halder of bezoek het kasteel ruïne van Valkenbrug. Er zijn ook andere dingen die je kan doen je kan ook een oude kolenmijn bezoeken of een oude vuursteenmijn bezoeken. Er zijn ook heerlijke restaurants die je kunt bezoeken zoals: Koco Bistro en Haute Friture.

Menu