Vakantiehuizen Zuid-Limburg 2 personen → 3x de leukste tips

Huisje met sauna en jacuzzi 2 personen

Op zoek naar een romantische en luxe vakantiehuis in Zuid-Limburg voor 2 personen? Op deze pagina vind je de leukste vakantiehuizen die speciaal zijn ontworpen voor 2 personen. Ideaal voor een weekendje weg waar je kunt verblijven in van de prachtige vakantieparken in Zuid-Limburg.

Vakantiehuizen voor 2 personen in Zuid-Limburg


#1. Vrijstaand bungalow – Vakantiepark Reevallis

Landal Reevallis terrasje bungalow

Betaalbaar overnachten in een bungalow voor 2 personen? Dat kan bij vakantiepark Reevallis in de heuvels van Zuid-Limburg. Met een overdekt zwembad geniet je hier van een heerlijke vakantie met zijn tweeën. De accommodatie beschikt over 1 slaapkamers en 1 badkamer. Lekker knus en prima verblijf om de regio Zuid-Limburg te verkennen.


#2. Huisje met sauna – Résidence Valkenburg

Beleef een topvakantie bij Résidence Valkenburg. Dit huisje met sauna voor 2 personen op het park is een fijne plek waar je geniet van Wellness in de je tuin. Het park is gelegen in Schin op Geul, dus lekker in Zuid-Limburg. Hier kun je romantisch overnachten, sluit de dag af in sauna.


#3. Wellness huisje met sauna en jacuzzi – Dormio Resort Maastricht

Op zoek naar een luxe vakantiehuis voor 2 personen met eigen Wellnessfaciliteiten? Zoek dan niet verder. Want deze luxe vakantiewoning op vakantiepark Dormio Resort Maastricht beschikt over 1 slaapkamer en 1 badkamer. De woning ligt aan de rand van het resort. Geniet van de jacuzzi en sauna in de tuin. Ook is dit vakantiehuis boekbaar per nacht.


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *