Op zoek naar een vakantiehuis 10 personen? Dat is een leuk idee! Heerlijk genieten met vrienden of familie van een welverdiend vakantie? Bekijk de leukste bestemmingen voor 10 personen hieronder:

vakantiehuis 10 personen

1. Vakantiehuis 10 personen in Zeeland

Vakantiebestemming Zeeland staat op nummer 1 voor een groepsaccommodatie 10 personen. Wil je met vrienden of familie genieten van een verblijf met veel watersportmogelijkheden? Een combinatie van strand, zee, duinen, water en veel meer! Dat is toch heerlijk. Daarnaast is het ook mogelijk om een strandhuisje te huren voor 10 personen. Zo slaap je direct aan het strand en aan zee. Alleen de duinen vormen samen al ongeveer 60 kilometer van de Zeeuwse kust. Tip: begin de dag met een strand- wandel of fietswandeling. Zeeland heeft prachtige paden! Tip: Bekijk Landal 10 personen vakantiehuizen gemakkelijk in een overzicht.

2. Vakantiehuizen 10 personen op de Veluwe

Kom heerlijk tot rust op de Veluwe met 10 personen in een luxe groepsaccommodatie. Is het mogelijk om midden op de Veluwe en natuur te overnachten? Dat is zeker mogelijk. Met meer dan 2000 herten en vele diersoorten is het ook mogelijk om dieren tegen te komen in je eigen tuin. Hoe uniek is dat? Wist je dat Veluwe op één na grootste natuurgebied van Nederland is? Veluwe is een aanrader voor wie op zoek is naar rust en natuur.

3. Vakantiehuizen Friesland 10 personen

Overnachten aan het water? Dan is Friesland misschien wel de beste keuze! Huur een watervilla op een van de vele luxe vakantieparken met faciliteiten. Wist je dat het ook mogelijk is om een sloep of boot te huren op een vakantiepark? Tip: Boek een vakantiehuis 10 personen Friesland met sauna, aanlegsteiger en/of boot.

4. Vakantiehuizen Drenthe 10 personen

Drenthe moet nog ontdekt worden als vakantiebestemming! Bezoek de nationale parken, hunnebedden, Wildlands, Drents Museum, Koloniën van Weldadigheid en veel meer! Daarnaast heeft Drenthe een prachtige natuur waar je kunt overnachten in een luxe vrijstaande accommodatie met een groep voor 10 personen. Zie foto hunnebedden hieronder:

5. Vakantiehuizen Texel 10 personen

Vakantie vieren in een vakantiehuis 10 personen op Texel? Texel is het grootste eiland van de Nederlandse waddeneilanden en heeft veel te bieden! Ga op avontuur op fotojacht naar zeehonden. De gemiddelde lengte van Texel is circa 20 kilometer lang en 8 kilometer breedt, hier verveel je je geen moment.

6. Vakantiepark Zuid Limburg 10 personen

Overnachten in een vakantiepark Zuid Limburg met 10 personen? Dat is zeker mogelijk. Er zijn circa 12 vakantieparken in Zuid-Limburg. Bij sommige vakantieparken is het mogelijk om te overnachten met 10 personen. Hier geniet je van een verblijf midden en op de heuvels met een prachtig natuur. Bekijk het aanbod.