Zwembad

Top 4 Vakantieparken Zuid-Limburg met zwembad

Natuurliefhebbers en reizigers opgelet! Op zoek naar een vakantiepark in Zuid-Limburg met zwembad? Maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Op deze pagina vind je de leukste vakantieparken in Zuid-Limburg met een zwembad. Of je nu op zoek bent naar een binnen- of buitenzwembad. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Vakantieparken Zuid Limburg met zwembad

1. Landal Hoog Vaals

Vakantiepark Landal Hoog Vaals is gelegen tussen de heuvels van Zuid-Limburg met 350 ruime accommodaties. Hier verveel je geen moment! Met o.a een golfbaan, indoorspeelparadijs is dit vakantiepark in Zuid-Limburg voor jong en oud! Maar ben je op zoek naar een vakantiepark Zuid-Limburg met zwembad? Dan is dit vakantiepark geschikt!


2. Green Resort Mooi Bemelen

Op zoek naar een vakantiepark in Zuid-Limburg met zwembad? In het rustieke dorpje Bemelen ligt vakantiepark Green Resort Bemelen. Op deze vakantiepark staan luxe en comfort voorop en dat zie je terug in de luxe vakantiehuizen. Daarnaast is er een nieuwe speeltuin van natuurlijke materialen voorzien van een bomelburcht, duikelrek, duoschommel, zwembaden en airtrampoline. Voor de allerkleinsten is er een boskabouter met glijbaan.


3. Dormio Resort Maastricht

Dormio Resort Maastricht, is de perfecte locatie voor vakantie binnen eigen land! Het is gelegen in het Limburgse heuvellandschap en de natuurlijke gebieden. Ook ben je 10 minuten fietsen verwijderd van het Vrijthof in Maastricht, hier kun je heerlijk terrassen en een hapje eten bij de terrassen en restaurants in de stad. Op het park is er keuze aan verschillende soorten fietsen om te huren. Verder zijn er ook goede faciliteiten op het park, zo is er een zwembad met glijbaan en babybadje voor de kleintjes!


4. Résidence Valkenburg

Op Résidence Valkenburg zijn er diverse faciliteiten voor jong en oud! Zo is er een verwarmd buitenzwembad, een restaurant in Ibiza style en diverse sport- en speelvelden. Bekijk de mogelijkheden. Lees ook: Vakantieparken Limburg met zwembad.