Luxe vakantiehuizen

7 Luxe vakantiehuizen in Zuid-Limburg

#1. Kasteeldomein De Cauberg

Deze villa voor 8 personen is het ideale verblijf voor een vrienden/familie uitje. Het is 165 vierkante meter groot, 4 slaapkamers en 2 badkamers. Er zijn ook luxe faciliteiten aanwezig zoals: sauna, zonnebank, prive tuin en nog veel meer om er een fantastische tijd met elkaar te maken.


#2. Vakantiepark Hoog Vaals

Hoog vaals is een hele mooie luxe bungalow voor 4 personen. Het vakantiehuis is 80 vierkante meter en beschikt over 2 slaapkamers en 1 badkamer. In het vakantiehuis zijn er ook luxe faciliteiten aanwezig zoals: sauna, terras, houtkachel en nog veel meer om een vakantie van te maken om niet snel te vergeten meer.


#3. Vakantiepark Hoog Vaals

Luxe bungalow voor 4 personen boeken? Dan is dit iets voor jou. Voor een goede prijs kun je hier heerlijk genieten met vrienden/familie. Het vakantiehuis heeft ook faciliteiten zoals sauna, terras, tuin en nog veel meer. Ook zijn er in de buurt genoeg dingen te doen waarmee je een leuke tijd met elkaar kunt hebben.


#4. Kasteeldomein de cauberg

Kom heerlijk overnachten in de luxe villa voor 6 personen? Dan is dit iets voor jou. Het vakantiehuis heeft alle luxe faciliteiten om er een fantastische tijd van te maken met elkaar. Met een sauna, zonnebank, jacuzzi en nog veel meer is er veel luxe faciliteiten om er een leuke tijd van te maken met elkaar.


#5. Roompot Gulpen

Kom heerlijk in de bossen zitten bij Into the woods wat geschikt voor 4 personen is. Het vakantiehuis ligt heerlijk in de bossen waarmee je heerlijk van de natuur kunt proeven met elkaar. In de buurt zijn er ook leuke bezienswaardigheden zoals kastelen, natuur, bergen en nog veel meer waar je zeker weten naar toe moet gaan tijdens je verblijf.


6. Roompot Gulpen

Deze vrijstaande lodge voor 8 personen heeft alles om er een fantastische tijd van te maken met elkaar. Het vakantiehuis is een prachtige lodge waarmee je een prachtig uitzicht hebt op de natuur waar je samen met elkaar kunt genieten van de prachtige omgeving. In deze prachtige lodge kun je met 8 personen verblijven om er een fantastische tijd van maken.


7. Vakantievilla de Waufsberg

Deze luxe villa voor 4 personen heeft alles om er een toptijd van te maken. Het vakantiehuis is 100 vierkante meter en beschikt over 2 slaapkamers, 2 badkamers is vrijstaand. Het vakantie beschikt over luxe faciliteiten zoals: terras, prive tuin en nog veel meer om er een leuke tijd van te maken met elkaar.