Huisdiervriendelijke

Vakantieparken Zuid Limburg met zwembad

Ben je op zoek naar een vakantiepark in Zuid-Limburg met hond? Dat is een leuk idee! Team Vakantieparkzuidlimburg.nl heeft een overzicht gemaakt van de leukste vakantieparken in Zuid-Limburg waar huisdieren zijn toegestaan. Verblijf in een van de leukste vakantieparken in Zuid-Limburg hieronder:

Top 8 vakantieparken Zuid Limburg met hond


#1. Green Resort Mooi Bemelen

Green Resort Mooi Bemelen in Zuid-Limburg vakantiehuis

Op zoek naar een luxe vakantiepark in Zuid-Limburg? In het rustieke dorpje Bemelen ligt vakantiepark Green Resort Mooi Bemelen. Op dit vakantiepark staat luxe en comfort voorop en dat zie je terug in de luxe vakantiehuizen. Daarnaast is er een nieuwe speeltuin van natuurlijk materialen aangelegd voorzien van een bomelburcht, duikelrek, duo schommel en air trampoline. 


#2. Vakantiepark Hoog Vaals

Tussen de heuvels van Zuid-Limburg ligt vakantiepark Landal Hoog Vaals met 355 ruime accommodaties. Met onder andere een golfbaan en indoorspeelparadijs is dit vakantiepark in Zuid-Limburg geschikt voor jong en oud! Maar de omgeving is net zo heerlijk! Denk aan beekjes, mergelgrotten, rivierdalen, de Sint- Pietersberg. Wil je er een dagje tussenuit? Maastricht en de Keizerstad Aken liggen in de buurt. Bekijk de mogelijkheden.


#3. Bungalow Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul in Zuid-Limburg

Vakantie- en bungalowpark Schin op Geul is een ruim opgezet en autovrij park gelegen midden in het glooiende heuvellandschap van Zuid-Limburg. De bungalows liggen op de zonzijde van een helling, waardoor je altijd van de zon kan genieten. Op Schin op Geul zijn meer dan genoeg voorzieningen voor het hele gezin, waaronder een tennisbaan, sportveld, bowlingcentrum en overdekt speelparadijs. Ook de mooie omgeving heeft veel te bieden.


#4. Kasteeldomein De Cauberg

Op de Cauberg in Valkenburg ligt vakantiepark Kasteeldomein de Cauberg. Pal naast Landal de Cauberg is Thermae 2000 gelegen. Maar ook geniet je hier van het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Vanaf het vakantiepark loop je in 5 minuten naar het centrum van Valkenburg. De groene heuvels in de omgeving nodigen je uit om met je gezin en (of) hond een prachtige wandeling te gaan maken.


#5. Roompot Gulpen

Midden in de bosrijke heuvels van het zuidelijkste gedeelte van Nederland ligt Qurios Gulpen in Zuid-Limburg. Dit heuvellandschap is een uniek stukje Nederland waar van alles te ontdekken en beleven valt. Wil je tot rust komen? Verdiep je dan in de bijzondere cultuur of ga op culinaire ontdekkingsreis. Vakantiepark Gulpen is voor jong en oud.


#6. Landal de Waufsberg

Vakantiepark Landal de Waufsberg ligt in het hart van het Limburgse Heuvelland. Het glooiende landschap is de perfecte omgeving voor sportieve wandel-, fiets- en mountainbiketochten. Vanuit hier zijn er vele mogelijkheden! Denk aan leuke uitstapjes! Wat dacht je van wereldberoemde antiek- en brocantemarkt in Tongeren. Hier verblijf je in een unieke omgeving waar je tot rust komt in moderne vrijstaande villa’s van max. 4 tot 12 personen.


#7. Buitenplaats De Mechelerhof

Buitenplaats de Mechelerhof Limburg

Buitenplaats de Mechelerhof ligt in het Zuid-Limburgse Geuldal tussen de plaatsen Valkenburg en Vaals. Hier kom je tot rust en geniet je van de prachtige omgeving met groene heuvels, kabbelende beekjes en weidse uitzichten. De accommodaties zijn allen in authentieke Limburgse vakwerkstijl gebouwd. Op het park zijn er diverse speel- en sportvelden aanwezig. Daarnaast is het uiteraard mogelijk het beloofde 5-sterren landschap van Limburg in te trekken.


#8. Résidence Valkenburg

In de buurt van het gezellige Valkenburg heeft dit vakantiepark een unieke locatie waar je huisdieren van harte welkom zijn. Daarnaast zijn er vele luxe faciliteiten zoals: een verwarmd buitenzwembad, een restaurant in Ibiza style en diverse sport- en speelvelden.


Overzicht vakantieparken Zuid Limburg met hond

  1. Green Resort Mooi Bemelen
  2. Vakantiepark Hoog Vaals
  3. Bungalow Schin op Geul
  4. Kasteeldomein De Cauberg
  5. Roompot Gulpen
  6. Landal de Waufsberg
  7. Buitenplaats de Mechelerhof
  8. Résidence Valkenburg

Wil je meer inspiratie op doen voor een verblijf met hond? Ga dan naar www.methond.nl.